Berättelser

Kvinna 38 år :Tack så hemskt mycket för idag! Jag tror det var den sista pusselbiten jag behövde för att ta ett viktigt och nödvändigt kliv i livet. Vi ses igen!

Kvinna 60 år: Tack så jättemycket för dagens samtal.
Som alltid så får jag så många nya insikter och så mycket ny kunskap. Du hittar nya lager att skala av. Och jag beundrar din timing för att veta när du ska berätta om aspekter i min astrologiska karta. Det jag är mogen att ta till mig och reflektera över nu kunde jag inte ha hanterat för några år sedan.
Och jag är tacksam över att du ger utrymme för att det är jag som kund som väljer vad jag ska göra. Att jag har både ansvar och frihet att välja och att jag äger mitt liv. Men du belyser de alternativ jag har.
Vi hörs igen! Varmt tack!

Kvinna 55 år: Åter igen Varmt Tack. Jag blev både glad och rörd då jag läste Ditt svar, så det kom glädjetårar. Din senaste läsning över mig lyssnar jag då och då fortfarande på och upptäcker hela nya saker om mig själv. Jag tycker Du ska skriva en bok, för det är så intressant och fascinerande att lyssna till det Du säger.

Kvinna 56 år: Jag har nyss lyssnat på den astronumerologiska ljudfilen och jag blev igen väldigt berörd av det du förmedlade. Fylls av en enorm tacksamhet och ödmjukhet och fylls av en bubblande glädje!
Du har en fantastisk förmåga att hitta rätt i detaljer och att sammanställa allt till ett sprakande skådespel som ändå blir greppbart.

Kvinna 55 år: Dina Astronumerologiska och Numerologiska läggningar till mig har hjälpt mig så oerhört mycket. Jag tror att det finns en mening med den dag och tid man är född. Du förklarade så bra, så jag förstod äntligen varför min barndom var så tuff som den var.

Kvinna 68 år:  Så otroligt STOR hjälp i Livet det är att få din vägledning, och det viktiga du förmedlar på ditt raka och väldigt kärleksfulla sätt.
Och hittills har varenda en som varit hos dig, sagt precis samma sak. Hur de  fått såå stort stöd att våga ta nästa steg och oxå ökat sin självkänsla.

Kvinna 65 år: I mogen ålder kom jag in i en livskris. Situationen var att jag blev på ett brutalt sätt guidad att upplösa mitt äktenskap som varat i 40 år. Hanne hjälpte mig genom numerologi att se den andliga aspekten som låg bakom min plötsliga livskris och varför jag behövde gå vidare på min egen väg. Denna väg ledde mig genom en mörk tunnel ut i ett nytt ljus som jag aldrig kunnat föreställa mig – jag fick inre frid att fullfölja min livsuppgift och har mött min SoulMate i en djup kärlek.

Tack Hanne!

Man 48 år: Efter den astrologiska konsultationen hos Hanne har jag fått insikt om och full förståelseför vilka krafter som styr mitt liv under olika perioder.Att få veta att planeternas inverkan påverkar mig i olika situationer och därmed styr mina handlingar och reaktioner känns som en bekräftelse av mig själv.Min fortsatta resa igenom det här livet känns numera lättare att förstå.

Kvinna 58 år:Vilken underbar Astronumerologisk session, jag har inte lyssnat på filen än, är fortfarande uppfylld av allt fint du förmedlade. Speciellt har det som rörde mitt namn fastnat, jag har tagit tillbaka mitt flicknamn och hela min kropp instämmer. Att höra att jag inte han nån karma fyller mig med en hisnande glädjekänsla, vill bara skratta! Och allt det andra som gör att jag blir fullständigt trygg i att jag kan göra vad jag vill, allt blir bra.

Så Tack! vilken gåva jag fick! Du är fantastisk på att förmedla.

Kvinna 61 år: Hanne, tack för mötet häromveckan….spännande! Och nu har jag lyssnat igen, kanske ännu mer spännande gång nr två. Du talar med visdom…tacksam!

Kvinna 51 år: Det var så givande, så matnyttigt, så bra att få prata med dig i förmiddags och helt plötsligt få svar på det frågor man haft om livet. Ser fram mot ljudfilen för det samtalet med dig vill jag höra flera gånger om!

Kvinna 22 år:Det var väldigt intressant och givande att få ta del av den information du hade att ge. Så glad att jag tog mig till dig och fick nya insikter om mig själv genom Astronumerologin, eller kanske snarare påminnelser.. :-)

Kvinna 52 år: Astronumerologi är en mycket givande och informativ livs- och karriärcoaching utifrån numerologi och astrologi. Min forskarhjärna gillar det matematiska systemet. Men hur kan det pricka in det som hänt i livet så träffsäkert? Tack för en utmärkt vägvisning som gav ytterligare klarhet! Rekommenderas varmt!

Kvinna 48 år: Lättnad! Det är nog ordet som bäst beskriver den känsla som numerologin gett mig. Lättnad över att allt som pågår i mig och mitt liv faktiskt är förklarligt och hänger ihop. Jag förstår mig själv bättre nu och kan ta itu med mindre positiva egenskaper på ett annat sätt. Och så är det roligt också!!

Kvinna 59 år: Hej Hanne Och Varmt TACK för den fina, givande, intressanta och lärorika läsningen som Du gjorde!