Astrologi

Det finns en egen ordning i universum, från atomen till solsystemet, som människor i alla tider har försökt hitta metoder för att förstå.
Någonstans mellan mikrokosmos och makrokosmos letar vi människor efter nyckeln som kan få vår värld att framstå som logisk och begriplig. Astrologin har sedan jag var ung varit ett språk jag har kunnat förstå och förhålla mig till.

Vi föds vid ett visst datum, en viss tidpunkt och landar därmed in i jordens energifält. Livsbetingelser och vibrationer i detta energifält avgör till stor del det specifika agerande- och reagerandemönster som kommer att karaktärisera våra liv.

Genom att titta på hur planeterna stod i just ditt födelseögonblick går det att bland annat förstå de grundläggande psykologiska livsmönster som driver dig, vad du kommer in med i detta liv och vart du är på väg, dina livspassager, vem du är i olika aspekter av dig – privat, på jobbet och i relationer och var du befinner dig just nu.

I den astrologiska kartan framträder tydliga svar på varför du är här och vad din själ längtar efter att både uppleva och hela.

I vårt möte är mitt mål därför att avkoda din” Blueprint” eller ”Själskarta” så du bättre kan förstå din unika ritning, höra din själs viskning och hitta dina styrkor och gåvor såväl som dina utmaningar och olösta karmiska affärer.

Det blir en kunskap som du kan ha som referensram i dina framtida livsval. Men oavsett vad som finns där så är det din fria vilja som avgör vad du vill göra med informationen.

De flesta av mina klienter kommer till mig för att få en större förståelse för vem de är, veta mera om deras livsteman och syften och för att förstå vad det är för problematiskt period de går igenom just nu. Ibland vill de bara höra temat för det kommande året.

För att få lov att tränga in i din blue-print och förstå din själsessens jobbar jag ödmjukt i flera timmar med förberedelse och analys innan vi träffas.

SÅ HÄR SER EN GUIDNING UT:

Första sessionen är en genomgång av din astrologiska karta samt dina personliga numerologiska siffror, där du även har möjlighet att ställa frågor. Besöket tar 1 1/2 -2 timmar och kostar 1700 kr.

Ofta sätter en förändringsprocess igång så många väljer att återkomma med jämna mellanrum för vidare stöd i livsprocessen.  En uppföljning tar ca en timme och kostar 900 kr.

PÅ PLATS ELLER DISTANS?

Jag tar emot på min gård i Glemmingebro irl alternativt på distans.

Boka din session här