Berättelser

Kvinna 55 år. Dina Astronumerologiska och Numerologiska läggningar till mig har hjälpt mig så oerhört mycket.
Jag tror att det finns en mening med den dag och tid man är född. Du förklarade så bra, så jag förstod äntligen varför min barndom var så tuff som den var.

Kvinna 65 år: I mogen ålder kom jag in i en livskris. Situationen var att jag blev på ett brutalt sätt guidad att upplösa mitt äktenskap som varat i 40 år. Hanne hjälpte mig genom numerologi att se den andliga aspekten som låg bakom min plötsliga livskris och varför jag behövde gå vidare på min egen väg. Denna väg ledde mig genom en mörk tunnel ut i ett nytt ljus som jag aldrig kunnat föreställa mig – jag fick inre frid att fullfölja min livsuppgift och har mött min SoulMate i en djup kärlek

Tack Hanne!

Man 48 år: Efter den astrologiska konsultationen hos Hanne har jag fått insikt om och full förståelseför vilka krafter som styr mitt liv under olika perioder.Att få veta att planeternas inverkan påverkar mig i olika situationer och därmed styr mina handlingar och reaktioner känns som en bekräftelse av mig själv.Min fortsatta resa igenom det här livet känns numera lättare att förstå.

Kvinna 58 år: Vilken underbar Astronumerologisk session, jag har inte lyssnat på filen än, är fortfarande uppfylld av allt fint du förmedlade. Speciellt har det som rörde mitt namn fastnat, jag har tagit tillbaka mitt flicknamn och hela min kropp instämmer. Att höra att jag inte han nån karma fyller mig med en hisnande glädjekänsla, vill bara skratta! Och allt det andra som gör att jag blir fullständigt trygg i att jag kan göra vad jag vill, allt blir bra.

Så Tack! vilken gåva jag fick! Du är fantastisk på att förmedla.

 Kvinna 69 år: Efter i mange år at have lidt af tilbagevendende blærebetændelse og derfor brugt en del anviste mediciner, som desværre kun hjalp nu og her, besluttede jeg at forsøge alternativ behandling og konsulterede Hanne, som gav mig det homøpatiske middel sepia. Overraskende hjalp det straks ikke kun på blærebetændelsen, men også på mit velbefindende, jeg fik det rigtig godt. Jeg behøver nu kun at spise de små homøpatiske piller meget sjældent. I taknemmelighed

Kvinna 51 år: Det var så givande, så matnyttigt, så bra att få prata med dig i förmiddags och helt plötsligt få svar på det frågor man haft om livet. Ser fram mot ljudfilen för det samtalet med dig vill jag höra flera gånger om!

Kvinna 22 år: Det var väldigt intressant och givande att få ta del av den information du hade att ge. Så glad att jag tog mig till dig och fick nya insikter om mig själv genom Astronumerologin, eller kanske snarare påminnelser.. :-)

Kvinna 52 år: Astronumerologi är en mycket givande och informativ livs- och karriärcoaching utifrån numerologi och astrologi. Min forskarhjärna gillar det matematiska systemet. Men hur kan det pricka in det som hänt i livet så träffsäkert? Tack för en utmärkt vägvisning som gav ytterligare klarhet! Rekommenderas varmt!

Kvinna 48 år: Lättnad! Det är nog ordet som bäst beskriver den känsla som numerologin gett mig. Lättnad över att allt som pågår i mig och mitt liv faktiskt är förklarligt och hänger ihop. Jag förstår mig själv bättre nu och kan ta itu med mindre positiva egenskaper på ett annat sätt. Och så är det roligt också!!

 Flicka 26 år: Da jeg som barn led af tilbagevendende mundsår, blev jeg behandlet med homeopati af Hanne.Midlet hjalp mig hurtigt over mit mundsår. Dette homeopatiske middel tog jeg i en række år nårjeg mærkede at en forkøelse var på vej. Mundsår har jeg ikke haft nu i 15 år.Da jeg kom i puberteten og oplevede menstrations smerter blev jeg igen behandlet af Hanne,og jeg fik et nyt middel som tog disse smerter. Tak Hanne.

Kvinna 56 år: Jag har nyss lyssnat på den astronumerologiska ljudfilen och jag blev igen väldigt berörd av det du förmedlade.
Fylls av en enorm tacksamhet och ödmjukhet och fylls av en bubblande glädje!
Du har en fantastisk förmåga att hitta rätt i detaljer och att sammanställa allt till ett sprakande skådespel som ändå blir greppbart.

 Kvinna 76 år: I et par år havde jeg en kedelig hoste, fremkaldt ved medrygning og ved stressende lejligheder. Det blev ikke bedre af, at min mand havde et længere sygeforløb med operationer, som jeg var meget berrørt og ked af. Efter en dybere samtale med Hanne, besluttede hun at midlet arsenicum album.var midlet for mig. Indenfor kort tid forsvandt hosten og jeg fik mere ro og overskud til min mand og vort liv sammen, så nu går det rigtig godt.