Numerologi

Livet har en rytm och rör sig i cykler, dels i generella större cykler som är lika för oss alla, dels i specifika individuella cykler. I dessa cyklar finns kritiska tidpunkter som ofta upplevs som ”livskriser”.

Varje tid i ditt liv har en speciell innebörd och det kan vara bra att leva i synkronicitet med den påverkan som just nu finns i ditt liv.

De personliga siffrorna, som är unika för just Dig, har du med dig hela livet. De talar om Dina specifika gåvor och utmaningar och ger en hint om var du kommer ifrån och vart du är på väg i detta liv.

Numerologi är en studie i siffrornas magi sedan urminnes tider. Även om metoden innehåller en viss dos av mystik innebär den ett praktiskt och metodiskt tillvägagångssätt för att, med hjälp av ditt namn och födelsedata, räkna ut och lösa gåtan om just dig, dina gåvor och utmaningar, ditt livsmönster och hur du bäst stannar i ditt ”flow”. Även gynnsamma perioder för olika förehavanden såsom flytt, partnerskap och stora livskliv går att läsa ur siffrornas rytm i ditt numeroskop.

SÅ HÄR SER EN GUIDNING UT:

Första sessionen är en genomgång av din numerologiska karta där du även har möjlighet att ställa frågor. Vi tittar även lite på din själs tema, via den astrologiska kartan.               Besöket tar ca 1 1/2 timme och kostar 1500 kr.

Ofta sätter en förändringsprocess sätter igång och du känner kanske behov av en uppföljning för en djupare förståelse och samtal. Många återkommer en gång om året för stöd i livsprocessen.
En uppföljning tar ca en timme och kostar 800 kr.

PÅ DISTANS?

Jag kan även ge Numerologisk guidning på distans med hjälp av FaceTime, whatsapp eller telefon.     Betalning sker då i förväg, till bg 229-1425 eller swish 070 090 3788.