Kurser

 

Är du nyfiken på att veta mera om flera aspekter av dig själv, hur du fungerar bäst samt vilka gåvor och utmaningar du har?

Bjud in 6 personer hemma hos dig så kommer jag dit eller kom till min rofyllda kurslokal hemma hos mig!

Jag erbjuder två olika workshops, en med introduktion till Astrologin och en annan till Numerologin. Både siffrornas magi och planeternas placering när du föddes spelar en stor roll. De är din *Blueprint*- en karta över den du innerst inne kan längta efter att vara och uttrycka.

Astrologi workshop: Vad är astrologi? De 4 elementen – eld, luft, jord och vatten.  Vi går varvet runt i zodiaken och pratar om soltecknen och solens påverkan i just ditt horoskop. Vi vet ju att vi har olika sidor inom oss och vi kommer därför belysa 4 olika fasetter av dig – första intryck, privat, i relation med andra och yrkesmässigt. Om lust finns kommer vi dela med oss till varandra om våra gåvor så de blir synliggjorda.

Numerologi workshop: Vad är numerologi? hur påverkar siffrorna dig – de 9 olika grundtyperna med koppling till färger och energier, överblick av den numerologisk kartan med de olika aspekterna av dig genom livet. En liten fikapaus har vi innan vi börjar med egna praktiska räkneövningar och sen genomgång både av din uträknade livsväg och ditt personliga år – den energin du befinner dig i just nu.

Människan påverkas både av harmoni och disharmoni. Både Numerologi och Astrologi kan vare ett enastående redskap för att skapa harmoni så du kan leva ett liv med ökad livskvalitet. För är du medveten om din livsuppgift, din grundenergi och dina utmaningar  får du lättare att lyssna, hitta din rätta väg i livet och börja dela med dig av Din gåva till världen. Även dra till dig människor som är stödjande för dig.

Både Astrologi och Numerologi har för många människor varit nyckeln till ett bättre liv.

Kostnad: 300 pr person/tillfälle

Är vi hos mig bjuder jag på fika och te och är vi hemma hos dig så står du för det, av praktiska skäl. Maila mig gärna för överenskommelse om tider, plats och annat praktiskt.

Får du lust att gå djupare in i astrologins värld? Läs vidare under fliken Kursfördjupning.