Boken ”Läk dig själv”

Ont i själen ger ont i kroppen. Oro, stress och rädsla kan göra dig sjuk. Efter att ha läst den här boken kommer du att förstå varför. Med en helhetssyn på människan öppnas dörrarna till upptäckter som är lika svindlande som självklara.

Vill du befria dig från destruktiva känslor och tankar och därigenom
få bättre hälsa, ökad energi och livskvalitet får du handfasta lättillgängliga råd här. Steg för steg guidas du till nya överraskande insikter om dig själv, och ledsagas till egenvård i ett omfattande symtomregister. Det här är en läkebok!

Boken bygger på den moderna synen på människan som energivarelse och bjuder in till samverkan mellan den komplementära och konventionella medicinen.

Här finns mer information om boken >>

Vill Du köpa boken, klicka här >>

 

Sagt om boken:

-”En otroligt bra bok som utstrålar kunnighet, klokhet och ett varmt hjärta. Den lyfter fram många områden som livsenergin, näring och energimedicin och visar på vägar ur ohälsa och trötthet.”
Sanna Ehdin, fil. dr, immunolog och författare till ”Den självläkande människan”.

– ”Läk dig själv är en mycket spännande bok om hur kropp och själ samverkar till läkning. Den förklarar begreppen energimedicin och näringsmedicin och ger värdefulla tips till självhjälp.”

Peter Wilhelmsson, naturläkare (SNLF) och näringsmedicinare (NMTF) vid IFM kliniken Falun.

Författarna:

Hanne Kristensen är klassisk homeopat och AstroNumerolog.
Monica Nicou är klassisk homeopat i Probalance Energimedicin.
Helena Broander är coach och lärare i utbildningsföretaget i-coach.